2013. okt. 19. - Budafoki Sportcsarnok
Menü

Nevezés

Nevezési lap letöltése (pdf) A dokumentum megnyitásához PDF olvasóra lesz szüksége, ha nem tudja megnyitni töltse le az ingyenes Adobe Reader programot, innen!

Mire figyeljetek a versenyre történő nevezés során?

  1. A nevezési lap letöltése, nyilatkozat kitöltése. Ezt kérem otthon nyomtassátok és töltsétek ki, hogy ne menjen az idő ezzel is.
  2. Orvosi nyilatkozatot hozzatok magatokkal! Nincs jogköröm ennek ellenőrzésére de sportorvostól, kórházból, háziorvostól vagy valamilyen orvostól hozzatok papírt, hogy versenyezhetek jó az egészségügyi állapototok. Valamit tudj felmutatni a nevezésnél!
    Ez azokra, akik csak katában indulnak nem vonatkozik!
  3. Hozz magaddal valamilyen hivatalos okmányt, amivel az életkorod tudod igazolni!
  4. Érkezz pontosan! A helyszín google térképét megtalálod a honlapon. Benn a sportpályánál van parkoló ahol a kézilabda csarnokot keresd. 3/4 8-kor érkezz meg mert 9.00-kor meg kell kezdenünk a versenyt.
  5. A versenyen 60-90 ember indul a versenyt 13.00-ra szeretnénk befejezni. Nézőknek a belépő 1000 Ft.
  6. A nevezési díjadat számold ki ( 3500Ft+ 1000Ft kategóriánként de maximum 5500Ft) előre készítsd ki, ne mindenki 20.000-sel érkezzen!
  7. Ellenőrizd felszerelésed legyen nálad vagy csapatodnál minden, ami szükséges az adott versenyszámhoz. Lábfej védő, Sípcsont védő, stb.
  8. Ez szenior verseny,ahol a szabályok betartása és fair play még hangsúlyosabb mint egyéb versenyeken. Olvasd át még egyszer a versenyszabályzatot! Viselkedj harcművészhez méltóan!